top of page

Mikóújfalu fiataljai szeretik a kihívásokat

Végre megjelent egy, csak az egyesületünkről szóló cikk Ilyés András Zsolt barátunk közreműködésével és munkásságával.  Köszönjük szépen, jó olvasgatást! 

Várakozó Mikóújfalu

A községünkről szóló cikkben egyesületünk elnökét is megkeresték. Szó volt a megalakulásról, az eddigi rendezvényekről és a jövőbeli tervekről. Hamarosan sor kerül a kosaras bálunkra, ezen aktuális téma vezette a beszélgetés fonalát.

Önkéntes Kupa 2.hely

Az első díjjal járó serleget a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület csapata vihette haza, megelőzve a tavalyi győztes Ifjúsági Klub Újfaluért (IKÚ) és az Erdélyi Magyar Ifjak csapatát. A kupán egymás tevékenységét is megismerhették az önkéntesek, ezzel elősegítve a jövőbeli együttműködést. 

Elrontott táborozás

Mikóújfaluban az Ifjúsági Klub Újfaluért (IKÚ) hivatalosan is bejegyzett szervezet szombaton harmadik alkalommal szervezte meg a Sátortábort a helyi sportpályán. Mint kiderült, nem mindenki örült a rendezvénynek, valaki ugyanis rájuk küldte a fogyasztóvédelmet és a megyei tisztiorvosi szolgálat (egykori Sanepid) ellenőreit.

Ifjúsági Udvar

Vasárnap az Ifjúsági Klub Újfaluért Egyesület szervezésében hagyományos népi játékokat lehet kipróbálni, amit a második vidéki ifjúsági kórustalálkozó követ a Harmónia Egyesület szervezésében, majd Snaps & Luiza Zan közönségtalálkozót tartanak.

Szent György Napi Fotókiállítás

Havas fenyőfák mögött ágaskodó templomtorony, kihalt téli utca, völgykatlanokban megbújó falvak, dombtetőn magasló istenháza, hegyoldalnak rugaszkodó fiatalok, erdő lombja között áttörő napsugarak.

Gyermeknap

Vasárnap az Ifjúsági Klub Újfaluért (IKÚ) lelkes csapata nyolc órán át tartó programmal örvendeztette meg a kisebb korosztályt a mikóújfalusi Fejér Ákos-iskola udvarán.

Please reload

bottom of page